trešdiena, 2014. gada 26. februāris

Pievienojies noslēguma tūrei

Aprīļa sākumā notiks Marka drāmas tūre pa Latviju. Šis ir laiks pirms Lieldienām, tādēļ caur izrādi atklājot Jēzus dzīvi un evaņģēlija vēsti, studentiem ir iespēja redzēto un dzirdēto pārdomāt arī Lieldienu laikā.

Atgādinu, ka Marka drāma ir 90 minūšu izrāde, kas balstīta uz patiesiem notikumiem. Izrādē izspēlēts Jēzus dzīvesstāsts. Scenārijs – Marka evaņģēlijs (vecākā no Jaunās derības grāmatām Bībelē). Izrāde notiek skatītāju vidū (apļveida auditorija, darbība noris gan centra aplī, gan ejās, gan aiz skatītājiem). Aktieru komanda 7 puiši un 7 meitenes (ideālā variantā 8 puiši un 7 meitenes). Tas ir piedzīvojums!

Spilgtākais, kas mani, kā Marka drāmas režisori no pagājušajā Marka drāmas projekta sajūsmina ir tas, ka viena meitene no aktieru komandas pieņēma Jēzu par savu glābēju, ka Dievs mūs mācīja pārvarēt grūtības un izaicinājumus, ar kuriem komanda sastapās katru dienu, skatītāji tika aizskarti, ka daudzi raudāja un pārdomāja evaņģēliju savās sirdīs, bet es pati ļoti daudz iemācījos par vadīšanu, organizēšanu, mīlestību un ko nozīmē sekot Jēzum – tas ir milzīgs ieguldījums manā personības izaugsmē un turpmākajā kalpošanā. Tāpēc noteikti sakāms liels paldies katram, kurš atbalstīja, paldies, ka šis projekts varēja un var notikt, paldies par šo unikālo iespēju!

Ir sācies jaunā projekta gatavošanās process, mēģinājumi notiks no 4. aprīļa līdz 6. aprīlim, bet izrādes notiks:
  • 7.aprīlī Liepājā
  • 8.aprīlī Valmierā
  • 9.aprīlī Daugavpilī
  • 10.aprīlī Rīgā
Lai sagatavotos un visu noorganizētu, jāiegulda liels laiks, lūgšanas, darbs un līdzekļi. Tādēļ ikviens aicināts atbalstīt šo projektu, kas tiešām ietekmē cilvēku dzīves. Atbalstīt vari lūdzot, ziedojot naudiņu (ēšanai un ceļa izdevumiem) vai uzņemot Marka drāmas komandu naktsmītnēs un pabarojot – tajā pilsētā, kur tūres laikā būsim ieradušies.

Šī būs pagaidām pēdējā Marka drāmas tūre LKSB ietvaros. Pirmkārt tādēļ, ka studenti, kas vēlējušies piedalīties projektā, ir spēlējuši un ar katru gadu kļūst grūtāk atrast jaunus dalībniekus. Tādēļ ievilksim elpu uz pāris gadiem, pagaidīsim jaunus studentus, un pagaidām „dosim vārdu” citiem aktīviem projektiem, piemēram, Misijas nedēļai. Otrkārt, turpmāk Marka drāmu paredzēts piedāvāt iestudēt draudzēs, kurām ir interese šādā veidā dalīties ar evaņģēlija vēsti savās pilsētās vai ciemos – tādēļ vari droši piedāvāt šādu iespēju savai draudzei. Ticu, ka šāds projekts arī saliedē cilvēkus draudzē un projekta laikā ir labvēlīga vide, kurā Dievs var darīt brīnišķīgas lietas pie cilvēkiem, viņu sirdīm un dzīvēm.

Droši zvani ja kādi jautājumi vai ieteikumi, vai arī vēlies praktiski palīdzēt.

Kristus mīlestībā – Amanda Zeltiņa.
Marka drāmas režisore
Tel. 22036683
Marka drāma – projekts, kas ietekmē cilvēku dzīves!

Konta (uz kuru var pārskaitīt atbalstu) dati:
Amanda Zeltiņa
260188-11959
LV67HABA0551011886937
Swedbank

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru