trešdiena, 2012. gada 18. aprīlis

Marka drāmas 2012 plāns

Esmu sākusi plānot šī gada Marka drāmas tūres, kas notiks dažādās Latvijas vietās laika posmā no 14. septembra līdz 11. oktobrim. Šogad tiek plānotas 5 tūres komandas: Rīgas komanda, Jelgavas komanda, Vidzemes komanda, Latgales komanda un Kurzemes komanda. Tad pastāstīšu vairāk par katru komandu.

Rīgas komandu veidos rīdzinieki, kas rādīs Marka drāmu dažādās Rīgas augstskolās, piemēram, LU, RTU, RSU, RPIVA. Jelgavas komandā pulcēsies jelgavnieki, kas rādīs izrādes LLU, Dobelē u.c., kur būs nepieciešams. Vidzemes komandu visticamāk veidos Valmieras baptistu draudzes jaunieši + vēl kādi studenti, viņi rādīs izrādes savā draudzē, ViA un Cēsīs (vai kur citur). Latgales komandā apvienosies daugavpilieši un rēzeknieši, kas nesīs evaņģēlija vēsti DU, RA un Jēkabpilī (vai kur citur). Visbeidzot, Kurzemes komandā apvienosies liepājnieki un ventspilnieki, kas rādīs Marka drāmu LiepU, VeA u.c., kur būs nepieciešams. Savus plānus šobrīd esmu iesniegusi pilsētu komandām izskatīšanai :D Kā redzat būs daudz darba, un es ticu arī daudz augļu Dieva darbā.

Kādēļ tik daudz komandu? Lai jo vairāk cilvēku piedzīvotu Dievu caur šo izrādi, kā arī lai vairāk cilvēku (aktieru) dalītos piedzīvojumā, ko rada došanās tūrē / misijas braucienā, un izdzīvotu sekošanu Jēzum :)

Konkrētāki datumi un vietas, kur notiks izrādes, būs zināmas pēc kāda laiciņa, kad par tām vienosies LKSB pilsētu komandas.

Maijā visās pilsētās, kur darbojas LKSB, paredzēti Marka drāmas info vakari.

15. - 17. jūnijā notiks jauno Marka drāmas režisoru apmācība. Ja vēlies kļūt par Marka drāmas režisoru, dod ziņu - palīgi lieti noderēs, it sevišķi no Valmieras un Kurzemes...

Novembrī tiek plānots visu "markadrāmiešu" salidojums :)

Pats galvenais turpināsim lūgt viens par otru, par cilvēkiem, kas piedalīsies Marka drāmā un visiem skatītājiem, kas šogad noskatīsies Marka drāmu, lai Dievs darbojas mūsu sirdīs un dzīvēs, lai Viņš dara redzīgas mūsu acis un dzirdīgas mūsu ausis, un mūsu sirdis, lai ir atvērtas Viņam, ka mēs atgriežamies pie Viņa un tiekam dziedināti. Lai mēs izprotam Valstības noslēpumus un sekojam savam Glābējam ik dienu, dzīvodami Kristus liecinieka dzīvi. Lai durvis un sirdis ir atvērtas evaņģēlijam, to pasludināt mūsu valsts augstskolās, skolās, kultūras namos un draudzēs. Lai Dievs darbojas! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru