piektdiena, 2012. gada 31. augusts

Aktieru mestarklases

Pagājušajā nedēļas nogalē (24. augustā) kopā ar Indaru bijām Liepājā, kur notika Marka drāmas Kurzemes komandas aktieru meistarklase Indara vadībā. Tas bija ļoti interesants un piepildīts laiks. Priecājos, ka Indars atrada laiku, lai ar mums dalītos savās profesionālajās zināšanās un palīdzētu attīstīt savas spējas improvizēt un attēlot dažādas situācijas. Priecājos redzēt, ka visi aktieri cītīgi mācās un nebaidās uzdot neskaidros jautājumus. Man ļoti patīk aktieru komanda, manuprāt, lieliski cilvēki... Nevaru sagaidīt, kad mūsu kopīgais piedzīvojums tā pa īstam sāksies :)
Šāda aktieru meistarklase notiks arī Rīgā, tas būs jau nākamajā nedēļas nogalē (8. septembrī). Es ticu, ka tas būs ļoti kvalitatīvs un vērtīgs laiks mums visiem kopā. Lūdziet, lai Dievs darbojas mūsu vidū un lai lielākā daļa aktieru tiek uz šo tikšanos, kā arī lai Indara gaidāmais mazulis vēl mazliet paaugas mammas vēderā un piedzimst nākamajā nedēļā PĒC tikšanās ar Rīgas komandas aktieriem. Lūdziet arī par puisi, kuram vēl mums jāpievienojas, lai arī Rīgas komanda ir nokomplektējusies.

P.S. Jelgavas komanda manīja mēģinājumu un izrāžu datumus - Jelgavā Marka drāma notiks 28. septembrī - 4. oktobrī, vēl ir brīvas vietas gan meitenēm, gan puišiem - steidzieties pieteikties. Kā arī nepalaidiet garām iespēju kalpot Daugavpilī - tur vēl vajadzīgi 7 puiši un 1 meitene.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru