svētdiena, 2012. gada 16. septembris

Nedēļas nogale Grobiņā

Pēdējās trīs dienas esmu pavadījusi Marka drāmas mēģinājumos Grobiņā kopā ar Kurzemes komandu iestudējot Marka drāmu. Trīs dienās esam iemācījušies visu izrādi, vēl dažas vietiņas jāpieslīpē, bet tā kopumā mums iet ļoti labi. Šī ir lieliska aktieru komanda - prieks sadarboties :) Ir bijis daudz joku, daudz darba, novuss, Aliass un Ligretto :D Pati arī tiku pie dažām lomām - attēloju trakos un apsēstos, dažus normālos arī :D Ir jautri :D Priecājos, ka aktieri ieklausās režisoru norādījumos un ņem tos vērā. Patīk atraktīvie mācekļi, it īpaši Pēteris :D priecājos, ka Dievs mums ar Austru devis gudrību labi sadalīt lomas. Patīk, ka farizeji diezgan agresīvi un prot kauties :D Jēzus mocības izskatās brutālas - Farizejs un sargs atspārda Jēzu... Jēzus arī ir superīgs. Lūdziet, lai Dievs palīdz viņam līdz galam iemācīties un atcerēties visu tekstu. Lai palīdz parādīt visiem skatītājiem Dieva mīlestību.
No rīta mums būs ģenerālmēģinājums, bez špikeriem un piezīmēm, lūdziet, lai Dievs palīdz visiem aktieriem visu atcerēties un palīdz mums kā komandai nepārtraukti sadarboties un palīdzēt viens otram izrādes laikā. Vakarā mums būs pirmizrāde Liepājā - Liepājas Universitātē (Kūrmājas prospekts 13, 205. telpa). Lūdziet, lai Dievs mums palīdz labi sagatavoties šai izrādei un sagatavo skatītāju un arī mūsu sirdis. Lai cilvēku sirdis ir atvērtas un atnāk daudz skatītāju. Lai Dievs dara savus brīnišķīgos darbus.
Liels paldies Grobiņas baptistu draudzei, kas tik viesmīlīgi mūs uzņem savās telpās un vēl lielāks paldies Dievam, kas tik brīnišķīgi par mums rūpējas. Lūdziet arī par finansiālo pusi, lai Dievs dod atbalstu no draudzēm un visi izdevumi tiek segti. Paldies, ka līdzdarbojaties šajā darbā un lūdziet par mums! :) Turpinām lūgt! ;)

1 komentārs:

  1. "Farizejs un sargs atspārda Jēzu... <...> Lai Dievs palīdz parādīt visiem skatītājiem Dieva mīlestību." Nu gan jauki. :) Uzmanīgi jūs ar Jēzu, neapdāviniet ar zilumiem jau no pirmās izrādes. Sveicieni bosam! :p

    AtbildētDzēst