piektdiena, 2012. gada 28. septembris

Vēl viens noslēgums jeb izrāde Āgenskalnā

Marka drāmas Rīgas komandas tūre ir noslēgusies. Pēdējo izrādi rādījām Āgenskalna baptistu baznīcā. Sapulcējāmies jau pāris stundas ātrāk, lai pārrunātu iepriekšējo izrādi un sagatavotos šai. Kad devāmies uz baznīcu, mums piedāvāja izvēlēties telpas - vai nu Torņa zāli, vai arī lielo. Es izvēlējos lielo - man ir liela ticība :D Mana ticība attaisnojās, bija ļoti daudz skatītāju, dabūjām vēl pielikt pāris krēslu rindas, lai visiem būtu, kur sēdēt. Izrāde izdevās lieliski, neko nesajaucām un aktieri spēlēja ar atdevi. Vietām, it īpaši izrādes sākumā, gan šķita, ka mazliet par daudz un par skaļu visi klačojas un reizēm nevar īsti saprast, ko katrs saka, jo visi runā reizē, bet izrādei turpinoties palika labāk. Kā Indars teica (un es viņam pilnībā piekrītu) mūsu šī vakara izrādes žanrs no sākuma līdz beigām bija traģikomēdija. Visiem mācekļiem (it īpaši Pēterim) bija komentāri pa pilnam. Patika, ka visi spēlēja ar lielu entuziasmu. Ļoti patika, ka Jēzus maina žestus un sejas izteiksmes un vēl vairāk iesaistās un dzīvi raģē uz apkārt notiekošo. Visa komanda ļoti labi sadarbojās. Es ticu, ka visi tika uzrunāti, daudziem varbūt šī izrāde lika paskatīties uz evaņģēliju no citas puses - varbūt kādam tā palīdzēs atrast Jēzus vārdiem pielietojumu savā dzīvē... Es ticu, ka Dievs turpina darboties un Viņš nav ierobežots mūsu varēšanā un nevarēšanā. Viņš var visu :)
Pēc izrādes sapulcējāmies, lai paēstu LKSB Rīgas komandas gādīgi sagatavotās vakariņas un pārrunātu piedzīvoto. Vakara gaitā arī noskatījāmies LU filmēto izrādi. Interesanti bija aktieriem redzēt sevi no malas.
Paldies visiem, kas par mums lūdza - jums jūsu alga nezudīs. Paldies visiem, kas mūs atbalstīja un nāca uz izrādēm. Un pāri visam paldies mūsu Debesu Tēvam, kurš vada šo projektu un nemitas darboties.

Vēl viens projekts ir noslēdzies, bet jau pēc nedēļas sākas nākamais - Jelgavas komanda sāks mācīties Marka drāmu un nesīs evaņģēliju savā pilsētā caur šīm izrādēm.

Arī Daugavpils komanda drīz sāks mēģinājumus, proti, oktobra pēdējajā nedēļas nogalē. Lūdziet, lai abas šīs komandas pilnībā nokomplektējas un lai Tēvs darbojas caur mums. Paldies! Esiet svētīti! :)

P.S. Jaunākos prikolus un jokus drīzumā ielikšu Marka drāmas facebook lapā ;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru