pirmdiena, 2011. gada 19. septembris

Pirmizrāde Jelgavā

Šovakar bija Jelgavas komandas Marka drāmas pirmizrāde. Dievs ir varens, Viņš ir nepārspējams, Viņam vienam viss gods, slava un vara! :)
(tagad visiem ir skaidrs, ka mums gāja ļoti labi :D )
Plkst. 18:00 tikāmies Jelgavas pils Sudraba zālē, lai saliktu krēslus, kopā lūgtu un ātri izmēģinātu izrādi (15 min mēģinājums). Plkst. 19:00 sākās izrāde. Pievienošos Andreja teiktajam, ka šī izrāde ieies vēsturē kā līdz šim pirmā Marka drāmas pirmizrāde, kurā neko nesajaucām, kā arī Amandas teiktajam, ka šī ir līdz šim visapmeklētākā Marka drāmas izrāde Jelgavā - iepriekšējos gados bija tikai ap 10 (max) skatītāju, bet šovakar ap 40. Es lepojos ar šo komandu, viņi ir ļoti labi pastrādājuši :) Es viņiem noticēju (skatoties izrādi) - viss bija kā pa īstam... Un Andrejam ir balss!!! :)) Slava Dievam! Jēzus ir brīnišķīgs. Paldies par jūsu lūgšanām! Dievs klausa mūsu lūgšanas :)
Lūgsim, lai Dievs turpina strādāt pie šovakar uzrunāto cilvēku sirdīm, ka iesētais Vārds nes augļus. Lūgsim arī par veselību un spēku visiem aktieriem, kā arī mums vadītājām. Lai Dievs dara Savus brīnišķīgos darbus un lieto mūs rītvakar, lai Viņš pats uzrunā cilvēku (it īpaši studentu) sirdis.
:) esmu nogurusi, bet laimīga :)

1 komentārs:

  1. Hurrā! Prieks par jums un slava Dievam! Rīdzinieki rīt atbrauks morāli atbalstīt. ;)

    AtbildētDzēst