ceturtdiena, 2011. gada 22. septembris

2. izrāde Jelgavā

Otrdienas (20. septembrī) vakarā LLU Veterinārmedicīnas fakultātē notika 2. Marka drāmas izrāde Jelgavā. Aktieru komanda ieradās jau 17:00, lai izstaigātu tuvējās kojas un aicinātu studentus uz izrādi. 18:00 tikāmies, lai kopā lūgtu un ātri izmēģinātu izrādi (10 min mēģis). Izrāde bija labi apmeklēta - bija 35 skatītāji (Rita skaitīja). Dievs svētīja mūsu darbu un darbojās caur mums... es slavēju Dievu, cik Viņš ir brīnišķīgs. Ticu, ka visu sirdis tika uzrunātas un mana lūgšana ir, lai skatītāju sirdīs sētais Vārds nes daudz augļu. Es lepojos ar savu aktieru komandu - viņi ir lieliski, un vēl vairāk es lepojos ar Amandu - viņa ir superīga režisore :)
Pēc izrādes kāpām mašīnās un braucām uz Ozolniekiem, kur mums vēl vakarā bija Marka drāmas Jelgavas komandas afterpartijs. Bija lieliski pabūt visiem kopā, dalīties iespaidos, ēst torti un citus gardumus, kā arī dzirdēt skatītāju atsauksmes (lasīju izvērtēšanas anketas). Šis bija vēl viens kolosāls piedzīvojums kopā ar Dievu un maniem draugiem :) Lai slavēts ir Tas Kungs, viss gods un slava Viņam!
Liels paldies visiem, kas mūs atbalstījāt ar savām lūgšanām, kā arī milzīgs paldies visiem aktieriem, kas piedalījās Marka drāmā, it īpaši 4 puišiem, kas bija gan tūres, gan Jelgavas komandā (Andrejs, Emīls, Matīss un Uldis), un gigantisks paldies Dievam, kas mūs vadīja, lietoja un par mums parūpējās.
Tagad jāpievēršas Daugavpils komandai, kas pamazām veidojas... Lūdziet, lai pēc iespējās drīzāk Dievs dod mums trūkstošos puišus, lai visi jau laicīgi varam sākt mācīties evaņģēliju, tā ka 30. oktobrī mēs būtu gatavi pasludināt evaņģēliju Daugavpilī caur Marka drāmu. Lūdziet arī, lai Dievs sagatavo visu skatītāju sirdis, lai Viņš pats viņus mudina atnākt uz izrādēm. Lai Dievs jūs visus bagātīgi svētī ;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru